Josefin Nilsson

Hästig-dag
Godmorgon!
 
Solen skiner och jag är redo för den här onsdagen. Om en liten stund ska jag cykla iväg till jobbet i stallet. Jag jobbar till ca 15 idag och efter det får jag cykla hem lite snabbt för att hinna fixa Pelle inför träningen ikväll. Så med andra ord hoppas jag på att det inte är alldeles för mycket motvind då.
 
Pelle var extremt laddad igår innan jag väl kom upp i sadeln och stressade upp sig över allting. Det hela började med att det var några trådar som låg och knäppte och sen var det kört. Han spänner sig i hela kroppen och sen bara rusar han runt mig helt blockerad tills när jag lyckades komma upp och vi kunde skritta där ifrån. Väl i skogen uppförde han sig superbra och var riktigt mjuk och fin att rida. Så jag hoppas att vi ändå kan ha en ganska bra känsla med oss till träningen.
 
 
 
Och det är väl ungefär vad jag kommer hinna med idag. Ikväll när vi kommer hem är klockan ganska mycket och då kommer jag antagligen vara riktigt trött också. Så då ska jag fokusera på att sova för att orka vara pigg och glad imorgon. Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag framför er, vi ses under dagen med mer om helgens tävling. Ha det bra, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress