Josefin Nilsson

Första gången på 4 år!
Hejsan!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag riktigt bra, även om jag känner mig lite trött. Jag har haft en superbra helg där jag verkligen har hunnit med lite av varje, men nu satsar jag på att vila upp mig inför den kommande veckan. För den veckan som kommer nu blir minst sagt intensvi, speciellt tisdagen. Men jag kan ju börja med att berätta lite vad som har hänt sen i fredags.
 
Som sagt var jag på studentfest då hos en kompis som jag gick i samma klass som från när vi var 6-16 år. Det var verkligen så himla kul att se hur glad hon var och att få vara med och fira hennes dag! Jag gick sen upp tidigt i lördags för att jobba och var verkligen trött. Alla andra i teamet hade varit på tävling hela eftermiddagen/ kvällen dagen innan så jag hade stallet för mig själv under stora delar av dagn, vilket kan vara ganska skönt. Min chef dock sen upp under ett par timmar och jag var beredd på att göra iordning hästar för ridning åt honom men istället blev det bestämt att jag skulle trimma någon häst åt honom. Alltid kul att rida dom stora hästarna, dock var jag inte beredd på det då jag vanligvis oftast rider hästarna när de är iväg på meeting.
 
Därifrån fick jag sen skynda till min egna häst för att jogga honom i skogen. Pelle vilade både torsdag och fredag så han var taggad igår men riktigt fin! Mjuk, avslappnad och väldigt positiv, fina ponny! Sen var jag bara hemma en snabb sväng innan jag gick tillbaka för att fira Saga som också tog studenten i fredags. Hon har verkligen kämpat på i tre år så jag är så glad för hennes skull att det är över nu och helt säker på att det kommer gå superbra framöver!
 
 
Jag och Emelie bestämde oss för att hoppa våra hästar nu under morgonen så det är vad jag har gjort denna söndagen. Pelle var faktiskt över alla förväntingar, lugn ridbar och väntade på både mig och hindret. Så väl som han hoppade idag har han nog aldrig gjort innan, fina runda mjuka språng! Dessutom hoppade vi första oxern idag på nästan 4 år, helt galet! Vem vet, det kanske blir lite mer hoppning framöver, tiden får helt enkelt utvisa det.
 
Nu har jag en fortsatt lugn söndag framför mig och den ska jag verkligen bara njuta av. Hoppas att ni också har en superbra söndag, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress