Josefin Nilsson

En Super-Söndag
Hej!
 
Det där med att uppdateringen skulle bli bättre förstördes ju direkt. När jag kom hem från tävlingen igår var jag helt slut i huvudet, snurrig och nästan illamående så jag valde att bara ta det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen. Hade inte alls igång datan och mobilen fick också vara på vilo-läge. Och inte blev det något inlägg i förmiddags heller för då jobbade jag. Men nu är jag hemma igen och redo för att fixa lite med bloggen. Som jag skrev igår så kommer uppdateringen att bli bättre nu de kommande veckorna, en del inlägg ligger redan färdiga som tidsinställda och jag har ännu mer idéer i huvudet så håll ut!
 
I vilket fall som helst så har jag som sagt jobbat idag och shit vad det var varmt. Över 25 grader, ingen skugga och ingen blåst, så jag har med andra ord bättrat på t-shirts brännan ännu mer, sånt är livet... Hästarna uppförde sig bra och överlag gick allting riktigt bra på jobbet. Väl hemma igen somnade jag en timme i solstolen och nu är planen att jag ska äta middag med familjen innan jag rider Pelle.
 
 
Han var fin igår på tävlingen, dock tycker jag att vi fick lite dåligt betalt stundtals, men jag är nöjd ändå. Jag kunde verkligen rida honom genom hela programmet och vi försökte oss på att öka lite mer än vanligt i ökningarna. Nu ska vi fortsätta träna vidare och sen får vi se när nästa tävling blir. Dock ska Pelle få lite sommarlov nu först efter onsdagens träning. Men mer om både det och tävlingen kommer i egna inlägg under veckan. Idag ska han travas ut lite lugnt i skogen och bara jogga av sig träningsvärk är min plan.
 
Hoppas att ni har haft en riktig super-söndag, vi ses igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress