Josefin Nilsson

Yankee Candles - mer än bara ljus
Måndagen var vår sista heldag i Connecticut och efter att ha fått tips av mammas kusin valde vi att åka till stället där de gör Yankee Candles. Det tog runt en timme att åka dit tror jag och väl framme trodde vi att det skulle vara ganska snabbt avklarat att kolla på lite ljus, men oj så fel vi hade. Det visade sig att butiken var betydligt mycket större än vad vi hade trott.
 
 
 
Vi gick in och möttes av en massa ljus, ett tåg som körde uppe i taket och småkakor. Gick lite längre in och insåg sen att det fanns ett rum fyllt med bara julsaker. Och vips så stod vi i ett annat rum där det började snöa och hela "landskapet" förvandlades till en gammal stad med slott och en "julmarknad" inomhus. Någonstans där började vi förstå att den här ( vad vi trodde) lilla ljusfabriken/ butiken inte var så himla liten. Vi kom vidare in i tomtens verkstad där de sålde leksaker och sen vidare till godis och ett stort område med matställen. Och sen såklart ännu mer ljus och andra saker.
 
 
 
 
 
 
Lunchen; Ben & Jerry - Brownie kaka, två kulor glass, chocolate chip och grädde ;)
 
Vi var där inne i flera timmar och när vi sen kom ut var det både varmt och soligt så vi passade på att titta runt lite utanför också. På vägen tillbaka hem åkte vi inom en Wallmart i jakten på en speciell godissort, Sour Patch Kids Extrem, vilka både jag och min syster har saknat sen vi var i USA sist. Tyvärr hade dom inte det vi sökte så sökandet fick fortsätta under resten av resan.
 
 
 
Kvällen avslutades sen med mat på Red Robins där jag tog en kycklingbugare som var helt ok. Och sist men inte minst fick vi träffa några mer släktingar hemma hos mammas kusin vilket var intressant.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress