Josefin Nilsson

Tisdag
Godmorgon!
 
Tisdag morgon och himmeln ser något ljusare ut idag än igår så om vi har riktig tur kanske vi kan slippa regnet. Jag hade verkligen en full dag igår också så när jag väl kom hem på kvällen och hade ätit så somnade jag ganska fort. Därför hade jag önskat att jag kunde skriva att jag kände mig pigg och utvilad när jag vaknade men tyvärr inte, fortfarande riktigt trött. Men det finns inte så mycket att göra åt det nu utan jobbet väntar och jag måste alldeles snart åka iväg dit.
 
I eftermiddag ska Pelle sen travas lite i skogen. Igår var vi ute på en mysig skogs-promenad i säkert 40 minuter där vi gick lite och sen fick Pelle stanna och äta gräs (och jag hallon) innan vi gick en bit till. Riktigt skönt att bara kunna ta det lugnt och njuta av tiden med min bästa kompis, ponny plutt! Men eftersom det är träning imorgon så får det vara lite mer allvar idag. Eventuellt kommer jag även att longera Emil när jag ändå är i stallet och förhoppningsvis känner att jag har tid till det.
 
 
 
Och annars tänker jag bara ha en lugn tisdagskväll, eller det som är kvar av kvällen när jag väl kommer hem. Hoppas att ni har en bra dag framför er, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress