Josefin Nilsson

Tidspressade dagar
Godmorgon!
 
Shit vad jag är trött idag. De senaste dagarna har verkligen varit intesiva och jag har verkligen fått stressa runder för att hinna från det ena stället till nästa. Så efter gårdagen träningspass bestämde jag mig för att det är dags att ta det lite lugnt nu ett par dagar. Så idag ska jag inte flänga tillbaka in till Lund med bilen under kvällen utan istället ska jag lägga lite extra tid på hästarna och allting runt dom, skönt!
 
Men innan dess väntar några timmar på jobbet så jag får helt enkelt försöka vakna till liv så att jag kan köra iväg snart. Sen ska Pelle trimmas ett pass på banan och förhoppningsvis kan jag få till en bra känsla redan från start idag då han var väldigt mjuk och fin under i stort sett hela passet igår. Igår la vi mest fokus på traven där vi jobbade med övergångar och volter så idag tänker jag att vi ska jobba med lite mer samling fast mest fokus på galoppen då, kul! Även Emil ska longeras idag, söta häst!
 
 
Och efter det ska jag bara ha en superlugn kväll helt utan planer, det ser jag verkligen fram emot. Hoppas att ni har en riktigt bra torsdag, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress