Josefin Nilsson

Strand-picknick & Pelle
Godmorgon!
 
Fredag och vädret ser än så länge inte riktigt lika ljust ut som tidigare dagar men klockan är ju trots allt inte mycket mer än 05:30 så det kan ju fortfarande ändra sig. Jag ska alldeles strax köra iväg till jobbet och det ska faktiskt bli så himla skönt med helg när dagen där är över. Det är alltid lite svårt att komma in i rutiner så denna veckan har det mest känts som att jag har skyndat mig mellan olika "måsten". Förhoppningsvis kommer jag in i det mer nästa vecka och kan hitta tillbaka till vardags-lugnet.
 
Igår var det ganska bra väder så efter att jag hade slutat jobbet plockade jag upp två kompisar också åkte vi till Lomma där vi hade picknick på standen och solade, mysigt! Det innebar dock att jag kom hem ganska sent och inte hann rida Pelle så han får ha ett pass idag, imorgon kan det bli lite tajt med tiden igen. Så jag tror att vi rider ut i skogen ikväll och trimmar lite på grusvägarna.
 
 
Två bilder från gårdagens strand-picknick
 
Men innan dess har jag jobbet och gymmet. Nu måste jag sätta lite fart så att jag kommer iväg. Ha en superbra fredag, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress