Josefin Nilsson

Shop until you drop; Enfield
Efter en natts sömn vaknade vi i mammas kusins stora hus i utkanten av Enfield och började leta runt efter allting som behövdes till frukosten. Frukost på resauranger är ju verkligen gott men jag föredrar ändå att äta frukost hemma så dagarna som vi tillbringade hemma hos mammas kusin passade verkligen mig. Vädret var inte suerfint så efter frukosten valde vi att åka med in till stan för att kolla runt lite där, och framför allt hitta någonstans med Wi-Fi så att mina syskon inte skulle förlora sina snap-chat dagar, (vilket för övrigt har varit hela resans största och enligt dom, viktigaste, mission). 
 
Jag kan väl helt ärligt säga att jag kände mig ganska klar med shoppningen eftersom vi trots allt hade tillbringat en hel dag på outlet´s dagen innan, men trots det tillbringade vi stora delar av denna dagen också i olika butiker och en snabb vända på en mall också. En utav butikerna vi var inne på var Marshell, där man kan hitta märkeskläder och produkter till riktigt billiga priser. Dock är det ofta ganksa rörigt och efter att ha varit där inne i lite drygt en timme råkade jag "springa rakt in i" en hylla med massa block och kalendrar. Och där hittade vi blocken på bilden nedan, som fick följa med hem. Älskar citaten på framtiden "Serious moments of brilliance" och "A place for your dreams until they come true of course".
 
 
 
 
Det blev även en sväng till Target, där vi köpte lite godis, innan vi åkte tillbaka till huset och tillbringade lite tid i trädgården.
 
 
 
Kvällen avslutades sen med faitas med en mexikansk restaurang, riktigt gott men helt omöjligt att orka äta upp allting. Tror sen att jag och mina syskon somnade framför något program på TV:n då det var så de allra flesta dagarna avslutades.
 
 
Tuva Björnwall

Åh vad god maten såg ut!!

Svar: Ja den va verkligen supergod :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress