Josefin Nilsson

Mer än bara jag som är trött...
Godmorgon!
 
Får bli ett lite snabbt inlägg då jag ska köra iväg till jobbet om 10 minuter. Det blev en ganska lång men mysig kväll i stallet igår och jag var både trött och mätt när jag kom hem. Så idag känner jag att jag lätt hade kunnat sova ett par timmar till, men det är bara att kämpa på. Som sagt ska jag till jobbet snart och efter jobbet väntar Pelle.
 
Igår joggade jag honom på banan och han kändes då lite trött och matt överlag. Vad jag inte visste då var att han hade haft besökare även den natten så att han var trött kan ju bero på det. Så därför tänker jag att vi tar ett lite lugnt pass på banan idag också där jag hoppas få en bättre helthetskänsla. Han var väl ändå ganska fin igår men jag kände inte riktigt att jag hade honom där jag vill och brukar ha honom. Ska fundera ut en ordentlig plan för dagens ridpass under dagen och sen får jag helt enkelt känna hur han känns ikväll.
 
Planerna för resten av kvällen är sen ganska oklara än så länge då det är helt beroende på hur lång tid allting tar. Kanske jag åker hem till mormor för att äta middag tillsammans med henne och resten av familjen, och kanske jag får stanna hemma för att jag helt eneklt kommer komma alladeles för sent annars. Vi får se. Hoppas i alla fall att ni har en bra onsdag, vi ses under dagen, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress