Josefin Nilsson

Jetlag och träningsvärk
Godmorgon!
 
Så var det fredag igen och jag har en väldigt lugn sådan framför mig. Antaligen bra med tanke på hur trött jag känner mig i både huvudet och kroppen. Gårdagens pass på gymmet var otroligt mycket tuffare än vad jag hade räknat med och jag har nu så mycket träningsvärk så att armarna börjar skaka bara jag sträcker ut dom. Men trots det känner jag att jag gärna kör detta passet fler gånger i sommar/ höst. Jag hade ju sen trott att jag skulle vara trött när det var dags att sova, men nej, 01:45 var jag fortfarande vaken och det kändes som att det pågick ett disco i mitt huvud. Nu kl 10 på förmiddagen, då är jag trött istället, så jag antar att jag har en del av jetlagen kvar ändå.
 
Tillbaka till denna fredagen, dagens enda plan är att jogga Pelle lite lätt i skogen. Som jag skrev igår så ska han nu sättas igång lätt och efter att ha skrittats två dagar känner jag att det är dags att prova lite trav också. Får känna hur han känns men min plan är att bara trava i ca 10-15 minuter och sen skritta en längre väg tillbaka. Beroende på hur han känns gör jag sen likadant imorgon eller skrittar bara ut en runda då.
 
Och utöver det ska jag göra exakt igenting. Vädret är lite gråare och blåsigare idag men jag håller tummarna för att det inte ska börja regna. Den största nackdelen med att det var över 30 grader stora delar av resan är att de knappt 19 graderna som är hemma nu känns riktigt kalla. Men jag ska ändå försöka vara ute lite om det inte regnar. Sen har jag lite andra saker som jag måste fixa med här hemma men som sagt, jag har väldigt mycket ledig och lugn tid idag. Hoppas att ni har en riktigt bra fredag framför er, vi ses under dagen, kram!
 
 
Vanessa Andersson

Jag ÄLSKAR den skakiga känslan av träningsverk. Haha tycker det är kul typ..Hade det i mina ben. Kunde på allvar nästan inte gå..För att inte tala om smärtan att ta sig upp på fjärde våningen i skolan..Haha men älskar den känslan ändå ;)

Svar: Haha ja jag håller med dig, det är en skön men hemsk känsla för då vet man ju ändå att man tog i även om det är en ren plåga några dagar efter ;)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress