Josefin Nilsson

Falsterbo-veckan har börjat!
Godmorgon!
 
Eller hej! Shit vad jag har vänt på dygnet under den sista tiden, och oj vad jobbigt det kommer bli imorgon. Jag brukar alltid vara ganska trött på kvällarna men efter att vi kom hem från USA har det verkligen varit omöjligt att somna i tid. När klockan är vid 11-12 börjar jag bli riktigt pigg och sen kan jag verkligen inte komma ner i varv igen förrän vid kl 02, härligt med tanke på att jag börjar jobba 06:15 imorgon...
 
Nu är jag i alla fall uppe och igång även om jag känner mig extremt trött. Tack och lov har jag en lugn dag framför mig där jag nästan bara har stallet inplanerat. Alldeles strax ska jag cykla iväg för att fylla på vatten i alla hagar och när jag sen ändå är där tänker jag passa på att skritta ut Pelle en runda. Han var galet fin när jag travade honom i fredags, finare än innan jag åkte, kul! Och igår var han väl inte mycket sämre, lite mer busig men i allmänhet fin. Så idag ska vi bara skritta ut en längre runda.
 
Sen drog ju Falsterbo Horse Show igång igår och mina föräldrar som aldrig har varit där blev lite sugna på att åka dit för att se vad det är som jag lägger en hel vecka på varje år. Så vi åkte dit och hann se två klasser. Hämtade upp Thea på vägen och jag måste säga att vi hann med ganska mycket där trots att vi kom dit vid lunch och stannade till typ 16:45. Jag har aldrig varit där första helgen innan och den största skillnaden är att det inte alls är lika mycket folk och samma stämning som det blir senare under veckan. lite lugnet innan stormen känsla. Klasserna var helt ok tycker jag, vi såg en 7-års hoppning som gick i 1,35m  och en 1,50m final i 7 stars, men det märks att det inte är den absoluta världseliten som är på plats. Men ändå en bra dag, och jag fick med mig hem två par ridbyxor, ett par vinterhandskar och ett par solglasögon. Förhoppningsvis kan jag lyckas ta mig dit även nästa helg!
 
 
Men nu ska jag bege mig iväg till min egna ponny. Ha en superbra söndag, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress