Josefin Nilsson

En varm tur i Central Park
Fredag och den lätt varmaste dagen i New York, helt galet! Det kändes redan när vi kom ut på morgonen att det var betydligt mycket varmare denna dagen än tidigare för det kändes inte det minsta kallt. Vi valde att gå tillbaka till Junior´s där vi åt frukost två dagar tidigare. Denna gången valde jag pannkakor med bacon och en frukskål, dock var jag inte alls medveten om att det skulle bli så himla mycket mat. Så som vanligt var jag galet mätt efteråt och resten av familjen fick hjälpa mig med att äta upp allting. 
 
 
Efter frukosten gick vi norrut till Central Park där vi traskade runt hela förmiddagen och ett tag på eftermiddagen. Tror att vi gick genom ungefär halva parken och då inser man verkligen hur stor den är. Vi letade efter skuggan hela tiden även om vi hade vissa sevärdheter som vi också skulle lyckas hitta i parken. Efter ett tag, när värmen blev för mycket svängde vi ur parken och gick till Naturhistoriska muséet där filmen "Natt på muséet" utspelar sig. Det var dock en stor besvikelse då inte ens skelettet innanför dörren existerar på riktigt. Det enda som stämmer är utsidan av byggnaden samt snurrorna man går in genom, alltså dörren in. Så vi valde att gå tillbaka till parken och värmen ett tag till innan vi letade oss tillbaka via Broad Way.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till lunch blev det ännu en Ben & Jerry glass och sen fick vi återigen gå söderut för att ge min brors butik-letande en sista chans. Och i den där butiken satt jag och min syster sen en timme och undrade var övriga familjen hade tagit vägen. Det visade sig sen att hissen, i butiken, inte bara gick till våning ett, utan hela 7 våningar upp, så där hade vi förklaringen. På vägen tillbaka till hotellet gick vi in på T.G.I Fridays där vi åt kvällsmat, jag valde Quesidillas, gott! Och sen avslutades denna dagen på trappan på Times Squre där vi bara satt och njöt av den sista heldagen i New York innan vi åter igen gick till hotellet och somnade.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress