Josefin Nilsson

En gnagande känsla av besvikelse...
Hej!
 
Hur är det med er denna söndag? Själv mår jag bra och känner mig ganska utvilad, skönt! Dock har jag en lite gnagande känsla efter gårdagens ridpass då jag och Pelle inte direkt fick till någon riktigt bra känsla. Valde att trava ut honom en runda igår och han blev då ganska spänd och tittig vilket resulterade i att han inte riktigt var framför skänkeln och då lätt blev springig och la sig på bogarna. Jag försökte rätta till det hela genom att rida övergångar och försöka få en jämn kontakt och påskjut bakifrån och även om det blev bättre så hade besvikelsen redan satt sig fast i mig då. Tråkigt men sant... Så idag ska vi ta nya tag och förhoppningsvis få till en bättre känsla. Min tanke är att vi ska åka till Flyinge och rida lite där för att få ett miljö-ombyte och så ska jag gå in med lite lägre förväntningar redan från början så att vi kan avsluta glada och nöjda idag.
 
Det är så lätt att bli besviken när den där superkänslan börjar bli vardag, och när den sen inte infinner sig känns det så tråkigt, men alla har vi dåliga dagar ibland.
 
Utöver ridningen har jag ingenting på dagens schema och helt ärligt känns det faktiskt bara skönt. De senaste två veckorna när jag har jobbat har verkligen varit extremt intensiva och även om en del av mig älskar att köra fullt ös hela tiden så inser jag att jag ibland måste ta ett steg tillbaka och "bara få vara" ett tag. Så idag ska jag bara ladda upp med ny energi så att jag kan ta mig igenom de sista tre veckorna på sommarjobbet lite piggare än de här två första.
 
Hoppas att ni har en superbra söndag, vi ses under dagen med mer uppdatering, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress