Josefin Nilsson

Boston -> shopping -> Enfield
Med tillgång till en dator och alla bilderna från båda kameran och mobiler känner jag nu att det är dags att börja berätta om sommarens längsta resa. Som jag har skrivit innan så ska/ skulle jag åka utomlands två gånger denna sommaren, två veckor till USA med familjen och en veckan till Portugal med en kompis, och nu är det då USA-resan vi har varit iväg på.
 
Flyget lämnade Kastrup ca 17:20 den 22 juni och nästa åtta (lugna) timmar senare landade det i Boston, strax efter kl 19 i amerikansk-tid. Som alltid när man flyger dit så tar det tid på flygplatsen med säkerhetskontroller åt alla håll och kanter och efter det skulle vi få ut rätt hyrbil och hitta till hotellet så det var en trött familj som landade på hotellrummet vid 22:30 och det tog inte lång tid inna vi somnade.
 
 
 
 
Dock tror jag inte att jag lyckades sova mer än 3/4 timmar denna gången heller, för kl 04 på morgonen var jag helt klarvaken och hade varit väldigt länge. Så där satt jag och mina syskon och tittade ut genom fönstret från 34 våningen och hoppades på att få se soluppgången över staden och havet. Ett par timmar senare var vi ute på stan och köpte frukost på Starbucks långt innan majoriteten av alla andra i staden ens hade vaknat. Detta var även den enda dagen under hela resan som det inte var riktigt varmt direkt på morgonen.
 
 
 
 
Vi packade in alla väskor och ställde in GPS:en på ett Premium Outlet i Wrentham och tillbringade sen hela dagen mellan ca 9-17 med att shoppa. Och under dagen insåg vi också att vi antagligen inte skulle behöva frysa under hela resan för vindarna var riktigt varma, solen sken och även i skuggan var klimatet varmt och klibbigt.
 
 
 
När vi kände oss färdiga med shoppandet styrde vi bilen vidare mot Conneticut och utkanten av den lilla staden Enfield där vi flyttade in i mammas kusins riktigt stora hus. Och vad vi sen gjorde minns jag faktiskt inte men jag tror att vi avslutade dagen med att äta en glass till kvällsmat, stabilt (!), efter att ha gått runt i hela huset och tomten.
Erika

Men åh vad roligt med USA :)

Svar: Ha det var verkligen superkul :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress