Josefin Nilsson

Borta bra men hemma är ändå bäst!
Godmorgon!
 
Eller hej! Jetlagen var verkligen hemsk igår när vi kom hem och jag var både illamående och extremt trött. Tror att jag lyckades sova en timme på flyget under hemresan och sen ca 30 minuter på bussen. Vi kom hem vid kl 12:30 (?) svensk tid och klockan är ca 06:30 i den tidszonen som vi var i under USA-resan. Så det tog väldigt mycket energi igår under eftermiddagen att hålla sig vaken. Däremot under kvällen, då började jag vakna till och när jag somnade vid 23:30 var jag väldigt hungrig igen.
 
Lite piggare och mer utvilad är jag i alla fall nu. Klockan är snart 12 och det känns som att typ hela denna dagen har försvunnit nu. Jag måste skynda mig iväg till stallet och ge hästarna vatten eftersom jag skrev upp mig på det igår, då helt omedveten om att jag faktiskt skulle sova så här många timmar inatt... I vilket fall som helst så är det så skönt att vara hemma igen och Pelle blev så glad när han såg mig. Antagligen hade han börjat ge upp på att jag skulle komma igen så det var en väldigt glad och njöd ponny som följde med mig in i stallet. Igår skrittade vi bara en kort runda i skogen och planen för idag ser likadan ut eftersom han trots allt har vilat helt i 2 veckor.
 
 
 
 
Annars är dagens enda plan att köra ett nytt pass på gymmet ikväll, boxning, och det ska bli riktigt kul. Också får jag väl njuta lite av det fina vädret här hemma också eftersom det tydligen har hittat hit nu. Hoppas att ni har en superbra torsdag, vi ses senare, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress