Josefin Nilsson

Mitt 2016 oktober-december
 
Oktober började med att jag jobbade mina sista dagar på mitt sommarjobb, eller ja, sista dagarna som sommarvikarie. Jag tog sen helt ledigt från allt jobb i en vecka innan jag började jobba i tävlings stallet i Flyinge där jag även jobbar en del nu. De dagarna när jag var ledig passade jag på att gå promenader med Tage. Och livet flöt i allmänhet på bra.
 
Pelle och jag började träna mer samling på träningarna och det gick bättre och bättre. Vi startade vår första LB:1 efter skadan och fick till en helt okej känsla och 64%. Utöver det var vi iväg och badade i havet där Pelle fick springa hur mycket och fort han ville, vi gick skogspromenader både med Pelle och själva. Och jag tillbringade en hel del tid med mina kompisar som äntligen var hemma allihop igen.
 
 
 
november blev verkligen kontrasterna stora mellan ena veckan då det var ett par plusgrader, nästa flera minus och veckan efter det åkte jag till solen och 25-30 plusgrader. Månaden börjades med en utflykt till Köpenhamn med familjen där vi gick runder i stan, fickade på American Pie Company och sen avslutade kvällen på T.G.I Fridays, riktigt mysigt. Pelle och jag varvade mysiga uteritter med hårdare träning och resultatet av det hela var väldigt blandat, överlag fick jag väl inte någon superkänsla under hela månaden. Och beslutet om att sälja honom påverkade helt klart mig med allt jag skulle göra runt Pelle, väldigt synd.
 
Innan jag åkte iväg till värmen hann det komma snö och den absolut kallaste dagen (-10 grader) ja då jobbade jag och var iväg på tävling från kl 07:30-15:00 med teamet i stallet där jag jobbar. Väldigt kul men kallt...
 
Jag och Thea hade sen 10 riktigt sköna dagar på Gran Canaria, Las Palmas och Maspalomas. Det blev verkligen resan där vi laddade upp med energi och kom tillbaka mer peppade än någonsin, vilket behövdes.
 
 
 
 
Och slutligen har vi december som börjades med att vi kom hem och jag sen lite lagom lyckat hade planerat in en tävling till 4 dagar efter. Resultatet blev därefter och jag var minst sagt sjukt besviken. Men eftersom jag har så himla bra kompisar så släppte den värsta besvikelsen under vår filmkväll och efter att ha startat dagen efter med världens mysfrukost så kände jag mig redo att göra om det hela bättre helgen efter. Vilket vi också gjorde även om många bitar fortfarande saknades. Vi tar helt enkelt nya tag med det 2017.
 
Jag har under denna månaden hunnit med att jobba en del både i stallet och på jobbet jag hade i somras. Jag och Pelle upptäckte att skogen hade försvunnit, stallet har julpyntats och vi har ridit julritten. Det har varit kalla mornar men ingen riktig snö. Och såklart har vi hunnit med en hel del julfirande, mellandags rea och vips så var det nyår och även detta året har passerat.
 
 
Jag hoppas att ni har haft ett bra år. Mitt har inte varit det bästa någonsin men ändå långt ifrån det sämsta. Nu tar vi nya tag och försöker göra det bästa av 2017!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress