Josefin Nilsson

En upplevelse jag ser fram emot 2017
Med ett nytt år kommer det också nya mål och nya saker att se fram emot. Jag är otroligt taggad på precis allting, eller kanske inte allting om jag verkligen tänker efter, men allting som det kommer föra med sig. För oavsett motgångar eller framgångar så kommer det till slut att leda till något bra, att jag tar mig ett steg närmare dit jag vill. Bortsett från målen jag har med Pelle och all den tiden jag kommer vilja spendera med honom detta året så finns det en upplevelse som jag ser fram emot extra mycket.
 
Och där kommer bilden in, för till sommaren sätter jag (och resten av min familj) mig på ett flyg till USA, Boston, för att tillbringa två veckor i USA. Vi kommer åka från Boston till Connecticut för att träffa mammas kusin som har ett hus där och därifrån kommer vi sen åka till New York ett par dagar. Och jag är verkligen så himla taggad!!! Sist vi var i USA älskade jag både Miami och "vardagslivet" som vi fick uppleva i Fort Lauderdale. Överlag är jag ingen storstads-människa men det ska ändå bli så himla kul att få se allt det där som man annars bara ser på TV.
 
Detta är helt klart en utav sakerna som händer 2017 som gör mig lite extra taggad på var detta året kommer att ta mig. Har ni något speciellt ni ser fram emot 2017?
Shahrzad Garoosi

Låter Amazing!

Svar: Ja jag hoppas att det blir det också!
Josefin Nilsson

Michelle Petersson

Åhh, underbart med en resa!!

Svar: Ja det ska bli så himla kul!!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress