Josefin Nilsson

Ändå en bra helg
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag ganska bra men känner mig sjukt besviken på mig själv och mitt finger. Jag hade ju verkligen hoppats att allting skulle se bra ut när vi tog bort allting i fredags men tyvärr såg såret värre ut än vad vi trodde att det skulle vara. Som det känns nu är det mycket tveksamt om det blir någon träning på onsdag och tävling på fredag... Jag som var så taggad på att verkligen jobba på med Pelle nu, men som vanligt kommer det någonting ivägen.
 
I vilket fall som helst så har jag haft en riktigt bra helg i Jönköping. Vi träffade min kusin, hans flickvän och hennes bror och hade det bara allmänt bra. Såg en match som laget spelade, tyvärr spelade de inte sitt allra bästa igår men det var trots det kul att få se deras hemmaplan. På kvällen åt vi på Rosegarden, galet gott! Och efter det spelade vi spel till mitt i natten. Somnade till nattklubbarnas partymusik som spelades precis nedanför vårt rum på hotellet, tränade ett pass på gymmet imorse och åt sen hotell-frukost, lyxigt!
 
 
 
Nu är vi återigen hemma, snön är borta och jag har varit en sväng i stallet. Som sagt blev det ingen ridning för min del, vilket känns så tråkigt, men jag fick trots det borstat och pysslat lite med Pelle, och en utav mina kompisar red honom. Han såg riktigt fin ut så det är ju skönt i alla fall. Jag tänker att han får jobbas från marken nu måndag och tisdag och har jag sen tur så kan jag hålla i tyglarna på onsdag utan att dra upp såret ännu mer, och därmed också träna, hoppas, hoppas!
 
Har ni haft en bra helg? Vi hörs igen imorgon, då med bättre uppdatering, ha det bäst, kram!
Elin

Usch vad jobbigt att det fortfarande är dåligt med fingret, håller tummarna för att det blir bättre till träningen! Låter som en väldigt mysig helg, lyxigt med hotellfrukost :)

Svar: Ja det är verkligen tråkigt att fingret är som det är, tack!
Det var så skönt att bara ha en helg borta och äta god mat ;)
Josefin Nilsson

Annie

Hoppas ditt finger blir bättre så du kan rida igen!!!

Svar: Tack!!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress