Josefin Nilsson

När ens förflutna kommer tillbaka...
Hej!
 
Vilken torsdag det har varit, och ännu är den inte slut. Jag fick ett telefonsamtal igår som jag aldrig hade kunnat gissa att jag någonsin skulle få. Helt chockad, skakig i hela kroppen och med växande panik avslutade jag gårdagen på jobbet. Minnena från det förflytna kom tillbaka och tankarna har jag efter det inte kunnat få ut ur huvudet. Vid kl 01:30 inatt hade jag mer eller mindre gett upp på att jag skulle lyckas sova något över huvudtaget under denna natten, och det blev mer eller mindre ingen sömn alls. Så jag behöver nog inte ens nämna hur extremt trött jag har varit idag. Jag mår illa bara på tanken av telefonsamtalet och det som jag trodde var avslutat för längesen är tydligen något som kommer fortsätta att förfölja mig... Alla tankar efter gårdagens telefonsamtal ligger i ett utkast här på blogg.se, men jag har ingen aning om i fall jag vill dela med mig av det eller inte, vi får se.
 
 
 
Borsett från alldeles för lite sömn och för mycket tankar så har jag haft en bra dag på jobbet. Eller ja, hingsten hade kunnat avsluta dagen riktigt dåligt för min del då han bestämde sig för att få ett ryck på vägen in från hagen, reste sig rakt upp och gick sen på bakbenen en bra bit med frambenen viftandes ovanför mitt huvud, mindre kul upplevelse... Men annars så har alla uppfört sig och allting gått bra. Jobbar där igen på lördag och det ska bli skönt med lite mer häst i vardagen igen.
 
Har precis kommit hem från ett pass på gymmet med Thea och det var verkligen så skönt. Jag behövde verkligen prata av mig med någon som inte alls är insatt i det som hände för flera år sen, och inte minst skingra tankarna med att höra allting om någon annans liv istället för att bara vara instängd i mina egna tankar. Så det var verkligen extremt välbehövligt! Min plan för resten av kvällen är sen att bara skriva av mig allting (kommer aldrig att komma ut här) för att sen kunna skriva ut det under morgondagen. Hinner jag något mer innan jag ska sova så ska jag göra lite julgodis också, vilket jag egentligen hade tänkt göra igår, men som sagt hela den dagen förstördes 30 minuter innan jag skulle hem från jobbet. Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall, vi ses igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress