Josefin Nilsson

Med solen i ögonen
Godmorgon!
 
Lördag och det känns redan som att det vore söndag. Jag hade verkligen en lugn fredag här hemma efter att ha sprungigt runder på Nova i en timme. Tack och lov var det inte så extremt mycket människor där igår men det märks ändå att det verkligen närmar sig julafton nu. Jag kan ju inte direkt säga att jag tycker att det är superkul att shoppa men eftersom presentkortet jag hade på Nova går ut imorgon så var jag tvungen att hitta något, så det blev lite olika småsaker. 
 
Tog en ordentlig sovmorgon idag, för en gångs skull, till kl 9 och har nu bara ätit frukost. Jag har nu ett par lugna timmar här hemma innan jag ska ta bussen in till stan. Jag och Thea har tänkt köra ett pass på gymmet runt lunch så det ser jag fram emot. Dock har jag fått tillbaka förkylningen nu igen så halsen känns inte helt bra. Igår på jobbet kunde jag knappt svälja under morgonen men sen släppte det lite under dagen. Det känns väl inte så mycket bättre idag men jag tänker att det ska nog gå bra och träna lite lugnt ändå.
 
Utöver det är dagens plan att rida ut Sagas ena häst lite lugnt. Det blev aldrig någon ridning igår då det redan var helt mörkt ute när jag kom hem och dessutom småregnade. Idag är det riktigt fint väder, kallt, men helt klarblå himmel och sol. Det tillsammans med en väldigt glad häst gör att jag redan längtar efter att skritta ut en runda! Men innan dess har jag lite saker jag måste fixa med här hemma. Ha en riktigt bra lördag, vi ses senare, kram!
 
Från en annan mysig skritt-tur, detta i Flyinge med Pelle under en vår för några år sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress