Josefin Nilsson

Kyla och lite snö
Godmorgon!
 
Söndag och klockan har inte ens hunnit bli åtta, trots det har jag redan ätit frukost och ska om en liten stund bege mig mot stallet. Det har snöat lite under natten och är ett par minusgrader ute men jag tror inte att det ska bli några problem. Min tanke är att jag ska hinna rida Sagas ena häst, och fixa i stallet, innan klockan tio. Sen ska jag tillbringa resten av dagen med min mamma, syster och hennes kompis i Köpenhamn, mysigt!
 
Tror inte att det blir att vi kommer hem så himla sent eftersom alla ska jobba/ till skolan imorgon, så då kan jag visa lite bilder för er. I vilket fall som helst så ska det bli skönt att komma iväg lite och bara gå runder i ett lugnt tempo. Om jag har tid över ikväll så ska jag fortsätta leta runt på internet efter fakta om en ny stor resa som snart ska börjas planeras på riktigt, så himla taggad på det! Men mer om den resan kommer jag att berätta i början av 2018 när det mesta är klart, galet kul kommer det bli i alla fall!
 
Det är dags för mig att börja göra mig iordning så att jag hinner med det jag ska göra i stallet innan vi ska iväg. Hoppas att ni har en riktigt bra söndag framför er, kram!
 
Från en annan storstad (Boston) i något varmare väder
my

Härligt med en tidig morgon :D

Svar: Ja det är alltid skönt att komma igång tidigt och sen ha en hel dag framför sig. Man hinner så otroligt mycket då :)
Josefin Nilsson

Erika

Med starten i stallet måste det ju ha blivit en lyckad dag! ;)

Svar: Ja helt klart bästa sättet att starta dagen ;)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress