Josefin Nilsson

För mycket ledig tid?

Godmorgon!


Söndag och trots att jag bara har varit ledig igår och ska vara ledig idag så känns det som världens längsta helg. Jag är verkligen inte van vid att ha så här mycket fritid som är helt fri från aktiviteter och rutiner så antagligen är det just det som gör att hela helgen har känts så lång. Sen hjälper det kanske inte till att jag den senaste månaden bara har haft en dag ledigt varje vecka. Men som sagt, jag är ledig idag också och vaknade såklart supertidigt. Åt frukost medan det snöade ute och bestämde mig för att ta bussen till dagens träning på gymmet trots att jag kommer vara i stan en hel timme innan träningen börjar.

Så där befinner jag mig nu, på bussen på väg till stan. Eftersom jag ändå inte har något att göra hemma så kan jag lika bra åka in till stan, gå långsamt till gymmet och sen vänta in Thea och träningen där. När jag sen kommer hem ska jag bara äta något, duscha och byta om innan vi åker iväg till Helsingborg för att se en innebandymatch. Det ska bli riktigt kul!

Och det är väl ungefär vad jag kommer hinna med idag. Så en lugn söndag där jag inte kommer vara hemma särskilt mycket. Vi ses under dagen med mer uppdatering, ha det bra, kram!

Linnea

ha en fin dag <3

Svar: Tack! Du med <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress