Josefin Nilsson

Det som ger mig energi
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv är jag trött i kroppen men pigg i huvudet. Igår började det regna under eftermiddagen och när jag sen skulle iväg till stallet regnade det slask, inte så kul, men jag var verkligen lika glad ändå. Det är konstigt att man kan bli så himla glad av att få åka till stallet och rida lite. Känslan är lite den samma som när jag var liten och gick på ridskola, jag går och längtar hela veckan (och dagen) och sen gör det att hela livet känns så mycket bättre och roligare när man väl är på plats. Skillnaden är ju att det inte är någon ridskola nu utan att hästen tillhör en kompis. Men det var i alla fall riktigt kul och jag fick en fin känsla i traven, galoppen hittar vi nog också ordentligt om några gånger.
 
Nu är det torsdag och jag ska alldeles strax åka till jobbet i stallet i Flyinge. Vädret är riktigt tråkigt, regnar massor, så jag får väl packa med mig en massa kläder så att jag klarar mig ute hela dagen. Trots det ska det bli riktigt skönt med lite omväxling från jobbet i Lund. 
 
Annars händer det väl inte så himla mycket den här torsdagen. Jag hade tänkt att jag skulle åka till gymmet ikväll och gå på ett pass där men jag har insett att det kan bli lite väl lite tid mellan jobbet och träningen. Jag har en timme på mig att komma hem, äta och ta bussen till Lund för att hinna till träningen. Så jag får helt enkelt se hur jag gör med det under dagen. Annars stannar jag hemma och tränar här istället. Utöver det händer det verkligen ingenting speciellt i eftermiddag/ kväll, så överlag en lugn torsdag. Hoppas att ni har en riktigt bra dag framför er, kram!
 
 
Angelica Wåhlin

Låter ju ändå som en bra torsdag!!

Svar: Ja det var det också :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress