Josefin Nilsson

Ute bland vågorna

Hej!


Så galet trött nu i både huvudet och kroppen. Vi vaknar alldeles för tidigt på morgonen och blir väl sen trött långt före alla andra också men vad gör det. Idag har vi i alla fall både ätit frukost och lunch tillsammans med några andra tjejer här på campet, surfat (såklart), spelat beach volleyboll och sett solnedgången. Utöver det har vädret varit riktigt fint, lite blåsigt men det är nog både bra och dåligt för oss, bra för att det inte blir så galet varmt och dåligt för att det är så himla lätt att glömma solskyddsfaktorn...

Kroppen har klarat sig ganska bra från solen ännu, lite röd om ryggen och fötterna har nog fått lite mer sol än vad de är vana vid eftersom det bara är fötterna och händerna (utöver huvudet) som sticker ut från våtdräkten när vi surfar. Och på tal om surfingen, det går över alla förväntningar. Jag kommer upp i stort sett varje gång och har lyckats åka hela vägen in till stranden flera gånger. Dessutom har jag börjar svänga lite vilket är jättekul, så imorgon ska vi jobba vidare med det. Ryggen är tyvärr fortfarande emot mig och smärtan blev större och större under dagens lektion så jag slutade lite tidigare än övriga i vår grupp och beroende på hur det känns imorgon så kommer jag göra likadant då. Men surfingen är verkligen galet kul!

Nu ska jag avsluta det är innan alla tankar bara blandas ihop alldeles för mycket. Hoppas att ni har haft en super tisdag, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress