Josefin Nilsson

Tränings onsdag med Pelle
Godmorgon!
 
Jag vaknade till lite innan klockan hann ringa nu imorse och trodde att det var ett skämt när den sen ringde, så galet trött... Men vad ska man göra, nu är jag uppe och börjar vakna till lite men det hade verkligen varit så himla skönt att bara kunna gå tillbaka till sängen och sova några timmar till. Jag får helt enkelt göra ett nytt försök på att vara klar för att sova tidigt ikväll, dock lyckas jag typ lika ofta med det som att bloggen blir uppdaterad mer än en gång om dagen, med andra ord inte så ofta.
 
Om en liten stund ska jag i alla fall åka iväg till jobbet och det känns faktiskt riktigt skönt att jag bara har tre dagar kvar där nu. Sen vet jag ju inte vad som händer framöver men det ska bli riktigt skönt med åtminstone en paus på en vecka sen. Vädret ser inte ut att vara på topp idag men jag hoppas att regnet håller sig borta, annars blir det mindre kul att vara ute hela dagen.
 
 
 
Och ikväll är det sen träning med Pelle som gäller. Han kändes relativt mjuk igår när jag joggade honom på banan men han har inte alls samma energi nu för tillfället som han hade i våras/ början av sommaren. Men han gjorde vad han skulle och bjöd ändå på en bra känsla så jag hoppas ju såklart på att vi kan få till en bra känsla på dagens träning också. Däremot skulle jag inte säga att jag har några större förväntningar, eller rättare sagt, jag vill inte ha några större förväntningar denna gången för att slippa bli så besviken som jag blev sist. Vi ska åka dit och försöka ha så kul som vi bara kan och verkligen njuta av att träna tillsammans.
 
Men nu har jag som vanligt lite bråttom iväg och jag tänker inte ens säga att det kommer mer uppdatering under dagen idag för det finns det ingen garanti på, så antagligen ses vi igen imorgon. Hoppas att ni får en riktigt bra onsdag, kram!
Emelie Andersson

Hoppas att det går bra både på jobbet och med träningen! :)

Svar: Tack! :) Tyvärr gick inte hela träningen så bra men vi hoppas att allting känns som vanligt idag igen :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress