Josefin Nilsson

Till palmerna!

Godmorgon!


Klockan är strax halv sju och jag har redan varit upp i mer än tre timmar. Just nu sitter jag på flygplatsen i Danmark och väntar på flyget till Portugal, vilket vi har gjort de senaste två timmarna. Båda jag och Thea är väl ungefär lika trötta men ändå taggade på att komma iväg. Det ska verkligen bli så kul och spännande att få lära sig surfa och bara kunna njuta av sol och värme.

Dessutom känns det ändå helt okej att lämna Pelle hemma nu, självklart kommer jag sakna honom under den här veckan men vi hade i alla fall ett bra pass igår så jag behöver inte ha några dåliga känslor på grund av det. Han kommer sen att bli riden av en kompis måndag och tisdag och sen får han lite välförtjänt vila i fyra dagar innan jag är hemma igen och fortsätter träna. 

Så nu ska jag bara njuta av den här resan och förhoppningsvis kommer uppdateringen att bli bra, trots att jag bara har mobilen med mig. Vi hörs igen senare under dagen när vi har kommit fram, tills dess får ni titta på lite bilder från när vi sist reste tillsammans, Kanarieöarna i höstas. Ha det bra, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress