Josefin Nilsson

The best week 2017 ; Portugal
För lite mer än en vecka sen landade jag hemma i Sverige efter en helt fantastisk vecka i Portugal. Jag har nog aldrig riktigt varit den som trivs på semester så himla bra, jag älskar att åka iväg men känner ganska fort att jag längtar hem igen till min vardag och alla rutinerna som kommer med det. Men inte denna gången... För första gången någonsin ville jag verkligen inte åka hem och lämna det där fina sommarparadiset. Jag kände inte att jag hade något som jag längtade hem till så som jag brukar göra och bara tanken på att åka hem gjorde så att tårarna började trycka på i ögonen.
 
 
Med andra ord blev hela hemresan väldigt jobbig och jag kände mig så himla ledsen och nere när jag väl kom hem. Förrvirrad och förtvivlad över att ha åkt hem men inte minst av känslan att känna mig helt vilsen i mig själv och mina egna känslor. Jag hade verkligen önskat att jag kunde sätta fingret på vad det var som gjorde att jag kände som jag gjorde men det går verkligen inte. Fortfarande nu, en vecka senare, så både ler jag och känner mig helt tom när jag tänker tillbaka på Portugal-veckan, konstig känsla det där. 
 
 
Antagligen blev hela resan en kombination av allting jag behövde just där och då. En dröm och ett mål som jag länge har haft gick i uppfyllelse, jag fick den där vilan som min kropp hade längtat efter i flera veckor, och i allmänhet en paus från min väldigt känslofyllda vardag vilket behövdes. Att vi dessutom kom iväg till solen och värmen, bodde i otroligt fin miljö och var omgivna av underbara människor var bara världens bästa bonus. För min del belv det den perfekta kombinationen av vila och sport-utövnade och allting tillsammans med min bästa kompis!
 
Det där lugnet och ron som jag kände i mig själv under den där veckan har jag inte känt på jag vet inte hur länge. Och helt ärligt vet jag inte hur jag över huvudtaget ska kunna förklara känslan för er med ord. Men det var i alla fall väldigt välbehövligt och jag verkligen njöt av varenda sekund av hela resan. Att åka iväg på den här resan är antagligen det snällaste jag har gjort mot mig själv under hela detta året och det har verkligen fått mig att inse att jag måste börja ta hand om mig själv bättre, inte bara när jag är på semester utan alltid. Och det tycker jag att alla andra också borde tänka på, att verkligen vara snälla mot sig själv och tänka på sitt egna välmående, för du förtjänar verkligen att må bra, varje dag!
 
 
Tror inte att det går att missa vår glädje i de här bilderna
 
Och till alla er som funderar på att åka till Portugal eller lära er surfa kan jag bara säga, ÅK, ÅK, ÅK! Portugal är fruktansvärt fint, människorna trevliga och dessutom är det inte särskilt dyrt där (ännu). Det samma gäller surfingen, vill ni prova/ lära er så kör på det, det är svårt men galet kul! Och såklart gäller det alla andra drömmar och mål också, våga prova och satsa stenhårt, det är alltid värt ett försök!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress