Josefin Nilsson

Stolt över mig själv!
Hej!
 
Hur är det med er idag? Jag hade velat skriva att jag fortfarande är pigg men då skulle jag verkligen ljuga, galet trött är jag. Under den senaste timmen har vi försökt sortera upp lite olika papper jag har fått med posten, som jag helt ärligt inte har förstått, eller helt förstår fortfarande för den delen. Så det har med andra ord tagit sin tid, och dessutom hittade vi ännu fler oöppnade kuvert när vi väl var igång. Men nu är allting förhoppningsvis i sin ordning igen. Bortsett från min okunskap om (viktiga) papper så känner jag mig riktigt nöjd med min prestation denna veckan, och det händer inte direkt ofta. Jag har tagit mig igenom (med bravur) en hel vecka med ansvar för kartor, koder och nycklar samtidigt som jag har aggerat "GPS" åt mina minst lika oerfarna chefförer. Och vi har klarat det utan klagomål från såväl chefer som kunder vilket i stort sett ingen annan vikarie (erfaren, som oerfaren) har lyckats med under denna sommaren. Nu återstår en vecka på jobbet innan jag ger mig iväg på nya äventyr.
 
Utöver jobbet måste jag säga att vädret inte direkt hjälper till med att hålla energi-nivån på topp. Solen har mer eller mindre försvunnit och det känns mer som höst än sommar. Regnet har öst ner i omgångar både igår och idag, så igår la jag om planen med Pelle och tänkte att jag kunde jogga honom idag istället och gav honom då vila igår. Lagom tills när jag skulle gå ut till banan med honom idag började det regna och 5 minuter senare, bokstavligen talat, öpnnade himmeln sig. På två minuter var alla kläder genomblöta och jag fick inse att Pelle inte alls tänkte röra sig i det vädret så vi fick helt enkelt fly tillbaka till stallet. Efter 15 minuters väntan gjorde vi ett nytt försök och lyckades då jogga i 20 minuter innan himmeln öppnade sig igen... Fin var han i alla fall den korta stunden jag hann rida innan jag helt enkelt bara fick inse att det var lika bra att ge upp.
 
 
Nu har jag i alla fall landat här hemma och har en lugn kväll, eller det som är kvar av kvällen, framför mig. Jag tittar ut på träden som vajar i vinden och har svårt för att verkligen förstå hur vädret kan vara så olikt på olika platser i vårt avlånga land, för att inte tala om världen. För 6 veckor sen satt jag på Times Squre i linne och shorts kl 22 på kvällen och frös inte det minsta i de där dryga 28 graderna. Medan idag skulle jag inte ens få för mig att gå utanför dörren utan långa byxor och tjocktröja i blåst, regn och "härliga" 14 grader.
 
 
Hoppas at ni har haft en superbra fredag! Vi ses igen imorgon, då med lite mer sammanhängande uppdatering, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress