Josefin Nilsson

Söndagen och framtidstankar
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bra men har lite ont i vänsterarmen. Antagligen har jag sträck någon muskel där under veckans träningar vilket sen tillsammans med massa andra ansträngningar har gjort att det nu gör riktigt ont. Men trots det ska jag alldeles strax ge mig iväg till gymmet. Egentligen skulle jag redan suttit på bussen på väg dit men som vanligt höll inte riktigt tidsplanen nu under morgonen så jag får ta bilen dit istället om en liten stund.
 
Efter dagens pass på gymmet har jag lite lugn tid här hemma innan jag ska iväg till stallet. Tanken igår var ju att jag skulle konditionsträna Pelle i backarna efter att vi kom hem från Ullared, men då det blev ganska sent valde jag att bara jogga honom lite lätt på banan. Han var riktigt fin igår också och det känns som att en del av spänningarna har släppt nu igen efter min resa, skönt! Men i vilket fall som helst så tar vi konditionsträningen idag istället. Ska bli riktigt kul att galoppera på lite och förhoppningsvis är Pelle lika taggad som jag.
 
 
 
Sen har jag en lugn kväll framför mig och det ska bli riktigt skönt. Jag har en sista riktigt intensiv vecka framför mig, för denna sommaren i alla fall, så jag behöver ladda upp med energi. I veckan som kommer jobbar jag min sista vecka på sommarjobbet och utöver det har jag ett par träningar själv, träning med Pelle samt packning inför Portugal-resan, inplanerad. Exakt vad som händer sen framöver, i jobbväg, vet jag inte men det ska bli spännande att se. Men först denna söndagen, vi ses senare under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress