Josefin Nilsson

Lördags planer
Godmorgon!
 
Jag vaknade för snart en timme sen och ska om bara en liten stund sätta mig i bilen. Dagens plan är att åka till Ullared för att shoppa lite. Ett tag var vi där flera gånger om året, numera är vi inte där alls lika ofta, det är mer än ett år sen vi sist var där. Så det är vad jag ska göra idag. På vägen ska vi plocka upp Thea som åker med, kul!
 
Jag har sen tänkt att jag ska hinna konditionsträna Pelle lite ikväll. Om vädret tillåter rider vi till backarna och galopperar där, vilket Pelle tycker är superkul. Och skulle regnet vräka ner även idag så lastar vi honom och åker till Flyinge för att tempoträna på täcktabanan istället. Utöver Pelle ska jag longera Emil och har jag sen tid över ska jag även rida Mocca. Tanken var egentligen att jag skulle ridit Mocca igår men hon var inte så intresserad av att gå ut igen när jag hade ridit klart Pelle och det började ösregna igen, så hinner jag så tar jag det idag istället.
 
 
Hoppas att ni har en superbra lördag framför er, vi ses, kram!
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så kul med Ullared, hoppas du hittade några bra fynd! :)

Svar: Ja verkligen superkul! Jag hittade en del riktigt bra fynd :)
Josefin Nilsson

Erika

Hoppas du hittade något snyggt på Ullared! Det brukar ju finnas risk för att lite föör mycket hästgrejer följer med hem ;) haha

Svar: Haha ja det händer lätt ;) Hittade en super snygg fleece och lite annat smått och gott :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress