Josefin Nilsson

Lever livet fullt ut

Hej!


Hur är det med er idag? Själv känner jag mig verkligen så mycket piggare än vad jag gjorde igår. 10 timmars sömn gjorde verkligen susen även om frukost-ätandet gick lite långsamt och kroppen fortfarande kändes något seg då. Surfing lektionen började vid kl 11 och höll på till ca 13:40 så vi var i vattnet länge idag också.

Överlag gick det bra idag också, både för min del och övriga gruppen, vi gör alla framsteg. För min egen del gick det kanske inte riktigt lika mycket framåt idag i utvecklingskurvan men då har det också gått väldigt snabbt fram för min de två första dagarna. Trots det och något sämre vågor så har jag idag verkligen lyckats åka hela vägen in till stranden samt kunnat svänga mot både höger och vänster med kontrollerade rörelser, verkligen superkul! Känslan när man kom hela vägen in till stranden var verkligen speciell, det gick med fart och vips så fastande brädan i sanden och det blev tvärstopp medan man själv bara fortsatte framåt (genom att springa) tills snöret i benet tog slut och det blev stopp även där. Lite svårt att beskriva kanske men en otroligt häftig känsla! Utöver det fick jag prova att paddla fart in i en våg själv och därefter komma upp (annars puttar instruktören lite extra fart på brädans bakdel precis när vågen kommer), också jätte cool känsla då det verkligen var jag själv som fångade vågen då! 🏄‍♀️ Jag hade verkligen önskat att jag hade haft några bilder från surfingen att visa redan nu men fotografen som är på plats visar inte sina bilder förrän på lördag då vi kan titta på dom och sen välja om vi vill köpa eller inte. Däremot kanske jag och Thea ska prova surfa själva imorgon då vi har en day of, annars efter lektionen på fredag eller lördag, och då ska vi även försöka fota lite själva eftersom vi inte behöver vara i vattnet båda två samtidigt då.

I övrigt har vi galet bra väder och med klarblå himmel, en del vind och ca 27 grader varmt, skönt! Och så har vi haft en mysig lunch tillsammans med en norsk och två polska tjejer, och hunnit med att sola lite. Nu inväntar vi kvällens buffé på en restaurang nere vid havet, hoppas såklart på god mat även idag. 

Vi höra igen imorgon, ha det superbra, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress