Josefin Nilsson

Håller tummarna för en bättre start
Godmorgon!
 
Shit vad trött jag var igår när jag väl kom hem. Min dag startade verkligen inte på bästa tänkbara sätt på jobbet utan jag fick sitta och vänta i över 3 timmar innan de lyckades hitta någon som kunde köra lastbilen, då den personen som skulle köra inte dock upp. Vilket också innebär att vi ligger efter med vad som ska göras idag... Men förhoppningsvis börjar denna tisdagen bättre på jobbet och då kanske vi kan vara tillbaka i fas tills när jag slutar i eftermiddag. Håll tummarna för att det går bra idag.
 
Annars har jag en lugn tisdag framför mig. Min plan är att bara gå en runda med Pelle idag också då han kan få en dags vila till. Igår var vi ute i skogen i ungefär en timme och Pelle verkligen njöt av att bara få gå korta sträckor och sen stå och äta gräs. Jag tänker mig att upplägget blir ungefär det samma idag. Sen ska jag rida Sagas ena häst i eftermiddag också då idag är en utav de dagarna denna veckan då jag kommer ha som mest tid efter jobbet. Har aldrig ridit den hästen innan så det ska bli lite spännande.
 
 
 
Och sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med Tage som är här för tillfället, finaste hunden! Han blev riktigt glad nu när jag kom ner imorse men det syntes tydligt hur trött han var, inte lätt att bli väckt 04:50 på morgonen. Nu ska jag sätta lite fart här, vi ses senare under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress