Josefin Nilsson

Energi?
Hej!
 
Har ni haft en bra onsdag? Min har faktiskt varit ganska bra även om jag verkligen är så himla trött för tillfället, igen. Hur är det ens möjligt att åka på semester, bli superpigg och verkligen känna sig så utvilad och sen hinner man bara hem också är all energi bortblåst? Jag fattar det verkligen inte. Men till skillnad från innan jag åkte iväg så har jag i alla fall varit lite snällare mot mig själv och inte planerat in tusen saker att göra varje dag, och det känns bra.
 
Efter jobbet cyklade jag iväg till stallet idag, precis som vanligt, och hade ett bra pass på Pelle. Han har känts väldigt fin nu sedan jag kom hem. Visserligen är han fortfarande lite stel men jag har backat allting och jobbar nu bara med grunderna.Målet just nu är att han ska bjuda på jämt framåt, och verkligen vara rakriktad. Det innebär att jag hela tiden får tänka på att rida in yttersidan så att jag får ett jämt stöd och påskjut på båda sidorna. Han var något trött och inte riktigt framme för skänkeln till en början men sen blev han riktigt fin. Duktiga ponny!
 
 
 
Och istället för att sen stressa runder under kvällen så har jag tagit det lugnt, ätit middag med hela familjen och nu bloggar jag framför Roy Fares bak-program, riktigt skönt! Det ska jag fortsätta med nu, hoppas att ni har haft en bra dag, vi ses igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress