Josefin Nilsson

EM-GULD och dagens pass
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv har jag känt mig fräschare än vad jag gör just idag. Vi var iväg och firade mormor igår och kom hem sent. Så för lite sömn blandat med en dunder förkylning gör att jag både är yr och allmänt seg, men så är det ibland. Då passar det i alla fall bra med EM final i hoppningen. Jag har suttit bänkad framför TV:n sen kl 14 fram tills nu och jag säger bara WOW(!!!!), så himla grymma Peder Fredricsson och H&M All In är!! Otroligt välförtjänt EM-guld och fantastiskt fina runder. Dessutom superkul att se hur lyckliga alla i hela teamet runt omkring blir, som sagt värdiga vinnare!
 
Utöver timmarna framför TV:n tog jag mig iväg till stallet under förmiddagen och trimmade/ joggade Pelle ett pass på banan. Han var över förväntningarna idag då han inte har gjort så mycket det senaste dagarna. Jag trodde att han skulle vara lite stel och spänd men han bjöd på en relativt mjuk och avspänd känsla redan från början. Jag hade helst velat plocka upp honom lite mer i formen i slutet av passet, och be om lite mer tryck i gångarterna men då han har varit så spänd ett tag nu så höll jag mig till planen och fortsatte i joggingformen där jag verkligen kommer åt honom och vi får till en bra känsla. Min syster var med och fotade så det kommer en ny bild från när jag joggade igång honom här nedan och sen kommer det komma fler efterhand.
 
 
Min plan för resten av eftermiddag/ kvällen nu är att bara ta det lugnt och ladda upp mig med så mycket energi som det bara går inför nästa vecka. Hoppas att ni har haft en riktigt bra söndag så här långt, vi ses igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress