Josefin Nilsson

Dags att skynda iväg!
Godmorgon!
 
Galet trött men vad gör det. Min dag igår var verkligen full fart från kl 04:45 till 22:00 så det tog en del energi av mig men samtidigt hann jag göra allt som jag verkligen ville göra, så jag är nöjd ändå. Däremot gick det inte något vidare med uppdateringen här, planen med att uppdatera från bussen blev aldrig av då jag 20 minuter innan vi skulle åka insåg att min syster också skulle med, så jag passade på att prata med henne istället då hon har varit iväg ganska mycket de senaste dagarna.
 
Men idag är det torsdag och det känns skönt att denna jobb-veckan närmar sig ett slut. Det har än så länge varit ganska tufft att hitta runt i stan själv och behöva ha koll på alla koder och nycklar men det har gått bra, och jag är stolt över mig själv. Idag blir förhoppningsvis en något lugnare dag och när dagen är slut ska vi förhoppningsvis ligga riktigt bra till i schemat inför imorgon.
 
 
 
Efter jobbet väntar Pelle, som igår hann med att hoppa lite studs innan jag fick stressa iväg till gymmet. Precis som jag trodde så var han lite stel och spänd men jag fick trots allt en bra känsla i alla gångarter efter att ha ridit mycket övergångar och jobbat in den där yttersidan. Sen blev han trött ganska snabbt då vi galopperade mycket och studsen tar en del kraft men de första gångerna gjorde han det riktigt fint.Och han var sen riktigt fin när jag joggade ner honom! Planen idag är att han ska gå ett lättare joggingpass.
 
Men nu har jag galet bråttom till jobbet, vi ses, kram!
Anita

Sötis :D

Svar: Ja visst är han :)
Josefin Nilsson

Erika

Studs är ju superkul, men oj vad trötta hästarna brukar bli, haha ;)

Svar: Ja det är verkligen superkul! Haha ja ;)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress