Josefin Nilsson

Buffé & dansa-pausa

Godmorgon!


Klockan är snart 8 och jag är klarvaken. Vi hade en så rolig kväll igår med riktigt god buffé, både mat och efterrätt, massa musik och senare övergick det hela till ett enda stort dansgolv där vi dansade tills högtalarna plötsligt gick sönder. Många valde då att gå ut till stans enda club medan vi var ett gäng som valde att gå hem och sova istället. Så nu är både jag och Thea utvilade och snart redo för frukost.

Det ska tydligen bli varmt idag och ganska stora vågor så vi har fått en Lay Day (vilket är en vilodag) så istället för att surfa ska vi bara chilla vid poolen här på campet under förmiddagen, kanske hitta någonstans att äta lunch. Sen åker vi med ett gäng från campet till Lissabon kl 14 och kommer väl inte hem igen förrän vid kl 23 inatt så det ska bli riktigt kul.

Men ja, det finns väl inte så mycket mer att berätta om dagen just nu. Som sagt blåser det mycket så när det precis skakade till på rummet vet jag inte om det var en mini jordbävning eller någon som sprang utanför/ hoppade inne på sitt rum. Däremot hade det varit en liten skogsbrand bra 500m härifrån i förrgår men brandkåren var på plats direkt så det blev aldrig något allvarligt. Nu ska jag förbereda mig för frukost, ni får ett par bilder från restaurangen igår, vi ses sen, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress