Josefin Nilsson

Vännerna som betyder allt!
Godmorgon!
 
Jag vaknade för flera timmar sen och kunde verkligen inte somna igen, men jag har ändå försökt att verkligen ha en lugn morgon. Vädret ser ganska lovande ut även om det blåser en hel del, och jag har en lugn lördag framför mig. Min plan är att få lite mer kontroll över alla tankar som cirkulerar i huvudet, skriva ner vad jag behöver veta, och sen ta tag i det hela under de närmsta dagarna, mest för att verkligen få det avklarat. Så med andra ord kommer det bli en riktig "tänkar-dag" idag också.
 
Det var verkligen så skönt att träffa Thea igår och bara prata om allting som har hänt den senaste tiden och såklart även om framtiden, samtidigt som vi åt lunch och sen glass. Jag är verkligen så glad att jag har så bra vänner som alltid finns där, dom betyder verkligen extremt mycket! För att inte fastna i mina egna tankar idag är min plan att följa med mamma till Nova. Jag behöver hitta ett par nya gummistövlar då jag förra veckan insåg att de måste vara sönder då hela fötterna var genomblöta efter en dag ute i ös-regn och snö. Så det måste fixas innan skit-vädret kommer nästa gång...
 
 
 
I övrigt ska Pelle ridas. Han var super-pigg och glad igår när han fick galoppera i full fart i backarna och visade verkligen inga tecken på att det skulle vara något fel på honom. Så med andra ord kan vi till 99% koppla hostan till pollen nu eftersom han hostade i skritten på vägen hem när vi passerade ett område där det var helt vindstilla och massa björkar som håller på att "slå ut" (?), men jag kommer såklart fortsätta att hålla extra koll på honom. Min plan idag är i alla fall att vi ska trimma på banan i alla gångarter, hoppas på en bra känsla.
 
Annars händer det inte så mycket idag. Jag ska fixa med lite bilder här till bloggen nu när jag sätter punkt på detta inlägget så ni kan räkna med mer uppdatering under dagen. Ha en riktigt bra lördag, vi ses, kram!
Josäfin Andersson

SÅÅÅÅ fin bild!

Svar: Tack!! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress