Josefin Nilsson

Tankar en söndagskväll
Tiden verkligen bara springer iväg och jag känner inte riktigt att jag hinner med allt som jag vill. Tävlingen som jag startade för en vecka sen har jag knappt hunnit utvärdera efter att besvikelsen lagt sig, eftersom jag verkligen har jobbat hela tiden, eller åtminstone varit i stallet. Jag kan nästan känna att det blir lite väl mycket av det goda för tillfället. Nog för att jag trivs bra på mitt jobb och verkligen älskar min ponny men det kan vara ganska skönt att göra något annat också under de där 24 timmarna på dygnet.
 
Som det är nu så ringer klockan 05:45 och jag börjar sen jobba 07:00, jobbar till ca 15:20 och är sen bara hemma en snabb sväng innan jag cyklar vidare till Pelle och kommer hem igen vid 18. Energin tar helt slut och när jag väl har duschat och fått i mig lite mat då är jag helt död och vill inget annat än att sova. Så mitt liv är verkligen 100% häst för tillfället  och både kroppen och huvudet är helt slut på kvällen. Missförstå mig inte, jag gillar det verkligen, men nu efter 7 dagar i sträck börjar jag känna att en paus hade varit perfekt.
 
Och värst av allt är ändå rädslan för att kvaliteten på det jag gör med Pelle inte ska bli bra. Jag vill verkligen inte behöva känna att jag inte har någon energi kvar till honom när jag kommer dit, eller att jag blir sur på honom för ingenting för att jag redan är extremt trött och slut i både kroppen och huvudet. För han har inte valt att jag ska göra detta, det är mitt val och jag som måste se till att allting fungerar. Så när jag nu har valt att ha det såhär så får jag välja bort andra saker som jag vanligtvis gör, och kanske är det just därför som jag just nu känner mig konstatnt trött. För att jag är rädd för att inte räcka till i allting jag gör.
 
 
 
4 dagar till på jobbet återstår innan jag tar en välförtjänt ledig dag, efter att ha jobbat 11 dagar i sträcka. Jag kommer att klara det här men det kräver verkligen otroligt mycket planering och tro mig, det kommer vara otroligt skönt när resten av teamet är tillbaka från Italien igen om 1,5 vecka.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress