Josefin Nilsson

Super fredag!
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag så himla bra. Jag har verkligen haft tid till att göra allt möjligt kul idag men ädå hunnit vila en hel del, så skönt! Imorse tävlade jag LA:1 med Pelle för andra gången nu efter skadan och jag känner faktsiskt att vi presterade efter vår förmåga inne på banan, självklart finns det en del som kan bli bättre fortfarande, men i det stora hela var det ändå bra. Mer om tävlingen tar vi imorgon efter att jag har jobbat.
 
Jag hade sen en lugn eftermisddag innan jag åkte till stallet och tog in alla hästarna, därefter körde jag till gymmet med mina syskon. Själv tränade jag inte så himla hårt idag eftersom kroppen redan är helt slutkörd men det var ändå skönt. Jag hade tänkt springa på bandet men valde crostrainern istället och det kändes riktigt bra. Efter det har vi bara lagat mat och ätit och nu sitter vi och kollar på Disney Channel. Det kanske är något som ni inte vet om mig, men jag älskar att kolla på Disney när jag ska koppla av eftersom det inte kräver så mycket koncentration. Just nu är det "Hitta Nemo" som visas i bakgrunden.
 
 
 
 
I övrigt är kvällens mål, som vanligt, att somna tidigt. Dock tror jag att det precis som alltid kommer gå sådär med det, jag somnar alltid mycket senare än vad jag hade tänkt. Men jag ska göra mitt bästa idag eftersom jag verkligen behöver energin imorgon på jobbet. Två dagar har jag kvar innan jag tar ledigt minst en dag och antingen kommer resten av teamet hem under helgen eller i början av nästa vecka. Oavsett vad hoppas jag på en bra dag imorgon.
 
Hoppas att ni har haft en bra fredag, vi hörs igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress