Josefin Nilsson

Så mycket tankar och känslor
Godmorgon!
 
Kanske är det lite för sent för att skriva godmorgon nu men jag har haft fullt upp med andra tankar hela morgonen. Vaknade, öppnade mailen och läste svaret på det jag skickade iväg igår och efter det har tankarna gått på högvarv. Jag känner igen mig själv så otroligt mycket i det här mailet och kombinerat med alla känslor som rör ämnet blir det kaos i huvudet och hjärtat men jag vill inte gå in djupare än så på det för tillfället då ingen vet var detta kommer leda i framtiden.
 
Träningen på gymmet igår var extremt jobbig men samtigt så himla kul och jag känner mig nu redo att verkligen komma igång med träningen på gymmet igen. Under de två senaste veckorna har det fått bli ett uppehåll där då jag har varit i stallet nästan alla dygnets vakna timmar och jag har helt enkelt behövt all energi till jobbet. Men nu är jag mer än redo att komma igång igen. Så imorgon åker jag nog till gymmet redan på morgonen och börjar dagen med ett pass där.
 
 
Men tillbaka till denna onsdagen. På dagens schema har jag exakt ingenting, förutom ridningen då såklart. Vad jag och Pelle ska hitta på idag har jag inte riktigt bestämt ännu men det lutar mot ett jogging-pass i skogen. Dock vet jag inte om skogsmaskinerna är i full gång där idag också, så vi får helt enkelt se vad som händer. Igår skrittade vi i alla fall en runda, precis som i måndags, och Pelle fick stanna och äta hur mycket gräs han ville. Vi passade även på att göra ett nytt försök på att hoppa den där stocken och det gick superbra igår, älskade ponny!
 
Annars har jag som sagt inga direkta planer. Jag borde gå ut och njuta av det fina vädret men det ser tyvärr varmare och skönare ut än vad det är eftersom det trots allt bara är runt 5 grader. Nu ska jag fortsätta med att kika runt på hårddisken som jag precis kopplade i datan, men vi ses senare under dagen, ha det bäst, kram!
NORRSKEN EMMA

så fiiin bild när de är taget i skog :P

ha en bra onsdag
kramiz

Svar: Åh tack så mycket! :D hoppas att du också får en riktigt bra onsdag, kram
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress