Josefin Nilsson

Påsk-måndag
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag mig både trött och förkyld men det blir nog en bra måndag ändå. När jag väl landade hemma igår var jag helt slut i både kroppen och huvudet men samtidigt nöjd med att ha klarat av de här två intensiva veckorna. Jag har jobbat 13 av 14 dagar, mockat boxar till det kändes som att armarna skulle trilla av och trimmat hästar tills att rumpan värkte, för att inte ens tala om alla andra muskler i kroppen. Utöver det har jag laddat upp för att kunna prestera på tävlingen i fredags, vilket också var min enda lediga dag. Och så har jag haft en "söndrig" rygg som det hugger tag i varje gång jag reser mig, sitter i sadeln eller böjer mig. Men jag skulle nog ändå vilja säga att jag har lyckats överleva och ta mig igenom den här intesiva perioden på ett bra sätt!
 
Nu har jag välförtjänt vila framför mig på obestämd tid och det känns faktiskt riktigt bra. Däremot är det ju mindre kul att det verkar som att jag har lyckats dra på mig en förkylning, men det är sånt som händer. Idag är jag ju i alla fall ledig och jag tänker bara ta den här lediga måndagen till att vila upp mig. Vid lunch ska familjen iväg och träffa en del av släkten för att äta (påsk)brunch i stan och det ska verkligen bli hur mysigt som helst! Utöver det har jag bara stallet på dagens schema och min tänke är att jag ska skritta ut Pelle en sväng i skogen.
 
 
Igår joggade jag honom lite lätt eftersom han fick vila i lördags då vädret var allt annat än bra. Lite spänd var han igår i skogen, antagligen för att de har tagit ner ännu mer träd och skogsmaskinerna stod parkerade lite här och där, men fin var han ändå på slutet så det kändes bra. Duktiga ponnyn!
 
Jag hoppas att ni får en riktigt bra ledig påsk-måndag, vi ses under dagen, kram!
Erika

Hoppas förkylningen ger med sig! :) <3

Svar: Det hoppas jag med men just nu känns det inte jätte lovande :/ <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress