Josefin Nilsson

Ny vecka med ny energi
Hej!
 
Ny vecka och nya tag! Precis som jag skrev igår så kände jag mig verkligen inte på topp men jag vet också att det brukar att bli bättre när jag väl har fått ut lite av alla känslor, och det fick jag igår. Så idag mår jag bra igen och är pigg och utvilad. Vaknade till regn och blåst och än så länge ser det inte ut som om vädret planerar att bli bättre än så idag, men för min del gör det inte så mycket då jag ändå ska vara inomhus mest.
 
Jag var en snabb sväng i stallet tidigare imorse för att jag hade tänkt byta täcke på Pelle. Men eftersom han redan var ute och blöt när jag kom så kändes det som en dum idé att lägga på ett tort täcke på halsen då också. Istället fick han behålla det regntäcket han hade också la jag på ett termotäcke under. Stallet är fixat så jag tänker att jag tar in honom lite tidigare än vanligt idag och skrittar en runda så behöver han i alla fall inte vara ut så länge i det dåliga vädret.
 
 
 
Annars har jag ringt ett viktigt samtal nu under förmiddagen och det känns skönt att nu kunna släppa det lite för tillfället, sen får vi helt enkelt se vad det leder till framöver. Men det var också en av de viktigaste sakerna jag skulle göra idag, nu har jag ju då bara ridningen och ett pass på gymmet kvar på dagens schema. Hoppas att ni har en bra start på denna veckan och måndagen, vi ses sen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress