Josefin Nilsson

Nedräkningen har börjat
Godmorgon!
 
Lite piggare och jag känner mig helt redo för den här dagen. Det blev visserligen sent i stallet igår men det var så värt det. Jag behövde verkligen komma ifrån allt som har med hästar att göra ett par timmar och samla lite ny energi. Och det finns nog inte många sätt som är bättre då än att träffa sina efterlängtade kompisar, äta glass och jordgubbar i solskenet och bara prata ikapp om allting i livet, så glad att jag har dom!
 
Dessutom känns det äntligen som att smärtan i ryggen börjar att ge med sig, så skönt! Så nu ska jag göra mig iordning det sista för att sen åka till jobbet. Tre dagar där återstår innan jag får lite ledigt och jag känner att nedräkningen verkligen har börjat på riktigt nu. Men idag blir det en lugn dag där så det känns väldigt bra.
 
Utöver jobbet har jag tänkt att hinna med både stallet (Pelle) och gymmet i eftermiddag/ kväll. Pelle ska få skritta en runda i skogen, som en mellandag i träningen, då han nu har gått två bra pass söndag, måndag och sen kommer gå på banan igen onsdag, torsdag och fredag. På gymmet ska jag ta mig igenom ett nytt favorit grupptränings-pass så det blir kul.
 
I övrigt är målet, som alltid, bara att somna så tidigt som möjligt så att jag hinner samla ny energi till imorgon. Hoppas att ni har en bra tisdag, vi ses senare, kram!
 
 
Ellen - tävlingsryttare

Skönt att det känns lite bättre nu! :)

Svar: Ja nu är det visserligen tillbaka igen men det var i alla fall superskönt att valna utan att ha ont :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress