Josefin Nilsson

När tiden inte räcker till...
Godmorgon!
 
Måndag och en ny vecka har startat. Eftersom jag inte har haft någin ledighet i helgen så känns det som att dagarna bara rullar på och jag har egentligen riktigt dålig koll. Men eftersom jag ska tävla i slutet av veckan så känner jag att jag ändå måste ha lite koll på dagarna så att vi kan få till ett bra träningsupplägg. Tanken var att vi skulle träna för min tränare på onsdag men nu blir det inte så eftersom hon inte hade träningar denna veckan, med andra ord kommer vi få klara oss själva.
 
Idag ska alla hästarna promenera på bandet och sen ska jag åka iväg och hämta mig chef på tågstationen någon gång under dagen. Eventuellt rider hon sen sina hästar men det får vi se då beroende på hur dags hon kommer hem. Jag hoppas i alla fall på att jag kommer kunna sluta vid 15 som vanligt. För efter jobbet ska jag bara hem en snabb sväng och fixa mig lite innan jag tar bussen till Lund för att möta upp två saknade kompisar. Vår tanke är att vi ska köpa en låda glass och sätta oss i någon park och bara ha det allmänt mysigt, så jag hoppas på bra väder.
 
Sen avslutar jag denna måndagen med en sen sväng till Pelle för att mocka och jogga honom på banan. Jag verkligen hatar känslan av att inte räcka till och oavsett hur jag bär mig åt för tillfället så är det någonting som blir "lidande" och just nu är det Pelle. Inte för att jag tror att det är hela världens för honom om jag kommer klockan 16 eller 19 men jag själv känner en gnagande känsla av ångest... På fredag ska han få mitt fulla fokus.
 
Underbara bästa ponny!
 
Hoppas att ni har en bra måndag framför er, vi ses senare, kram!
Erika

Låter som en bra start på veckan! ;)

Svar: Ja det har det varit också :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress