Josefin Nilsson

När tankarna tar över...
Godmorgon!
 
Jag valde att ta lite sovmorgon idag och är nu helt redo för den här dagen. Vädret däremot är inte på topp och om jag ska gissa så kommer det börja regna under dagen, inte så kul. Om unegfär en timme ska jag ta bussen in till stan för att träffa en utav mina bästa kompisar och bara prata om allt och inget. Innan träffades vi flera gånger i veckan och tränade tillsammans men nu när hon är sjukskriven och jag har jobbat mycket så har vi inte hunnit träffas, så därför ska vi passa på nu när jag också är ledig.
 
De senaste två veckorna har verkigen varit ett känslomässigt-kaos i mitt liv. Och varje mail och telefonsamtal är en blandning av ren glädje och förtvivlan. Och efter ett telefonsamtal igår känner jag mig verkligen helt kluven inför allt som har med framtiden att göra. Så hur gärna jag än hade velat komma igång med en stadigare uppdatering här på bloggen, så inser jag att jag måste reda ut kaoset som pågår i mitt huvudet innan jag verkligen tar tag i bloggen. För jag kan inte berätta om något utav det som händer för någon eftersom allting är så otroligt oklart för tillfället, men tidsnog kommer jag berätta, så ni får helt enkelt stå ut med den här typen av uppdatering ett tag till.
 
 
 
Tillbaka till någonting som jag faktiskt kan prata om, Pelle och dagens plan runt honom. Han har nu skrittat två dagar, joggats två dagar och min plan idag är att rida till backarna och låta honom springa. Som sagt hostade han ett par gånger i onsdags och även ett par gånger igår. Men han verkar helt bra i övrigt och visar inga symtom på någon förkylning eller annan infektion så det berode bero på pollen. Därför tänker jag låta honom springa allt vad han orkar i backarna idag, för det tycker han är superkul, och jag kommer dessutom märka direkt om det är något som är fel med honom då. Så det är dagens plan, nu måste jag bara hålla tummarna för att vädret håller sig bra i eftermiddag.
 
Annars har jag inga speciella planer denna fredagen, kanske jag åker till gymmet med min syster ikväll men det får vi se då. Hoppas att ni har en riktigt bra fredag, vi ses senare, kram!
Eira Ljungberg

Tack snälla du:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress