Josefin Nilsson

När livet är 100% häst
Godmorgon!
 
Torsdag och snart är det många som får påsklov. För min egen del återstår en hel veckas jobb (7dagar) innan jag tar en dag ledigt, så inget lov i sikte för min del. Men jag klagar inte för mitt jobb är riktigt roligt för tillfället. Igår red jag två hästar på galoppbanan och idag ska jag sitta och traggla grunder med en på banan.
 
Pelle däremot fick inte direkt någon guldstjärna igår. Han var så taggad och flög i luften för exakt allting. Kanske det bara är vårkänslor men han brukar aldrig på tittig eller hoppa runder får småsaker som en skugga på marken eller en fågel som flyger iväg. I vanliga fall brukar han bocka lite när man börjar galoppera och får jag välja så väljer jag helt klart bockandet, hatar när hästarna ska hålla på att flyga i luften för ingenting. Så idag ska han gå ett ordentligt pass på banan för att jobba igenom hela honom och på så sätt förhoppningsvis bli av med lite av det som spökar i huvudet på honom. Och imorgon tar vi en tur i backarna så att han blir av med överskottsenergin.
 
Annars finna det verkligen inte så mycket mer att säga om denna torsdagen. Jag är har helt seriöst ingen energi kvar på kvällarna utan försöker bara vila upp mig då efter att ha varit i full gång i 12 timmar. Och idag blir inget undantag då kvällens enda plan är att äta tårta och fira mina syskon (med  familjen) som fyller år idag. Hoppas att ni har en rikigt bra torsdag, kram!
 
 
Annie

Mina hästar är likadana just nu. Väldigt stabila annars men senaste veckan har de sett spöken lite överallt ;) Hoppas dom snart lugnar ner sig, härligt med energi såklart men tyvärr kan deras "hoppa-iväg-för-ingenting-skutt" förstöra seriösa dressyrpass, haha.

Svar: Haha ja jag känner exakt likadant. Ridpassen blir verkligen inte de samma och det blir ännu tråkigare när det händer på tävling, så jag hoppas också att det släpper snart ;)
Josefin Nilsson

Erika

Det är verkligen superjobbigt när hästarna ska vara rädda och hoppa till för allt. Det blir ju så himla svårt att koncentrera sig då :(

Svar: Ja verkligen och när man väl får till en bra känsla och börjar slappna av så flyger de iväg igen också får man börja om från början :/
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress