Josefin Nilsson

När ingenting fungerar...

Hej!


Hoppas verkligen att er fredag har börjat bra, min har inte direkt varit på topp. Praktikanten var tydligen sjuk, hästarna är helt galna för att deras rutiner blir förstörda nu när skrittmaskinens underlag ska fixas, och sen fick jag reda på att skrittmaskinen inte blir klar förrän på tisdag tidigast, vilket innebär otroligt mycket mer jobb för min del hela helgen där jag dessutom ska hinna rida 6 hästar.... Ovanpå det slutade skrittbandet att fungera och jag fick ett mail om att några från Finland är intresserade av Pelle.

Bättre fredags förmiddagar har jag helt klart haft. Efter att ha ringt min chef nere i Italien fick jag i alla fall igång skrittbandet så förhoppningsvis kommer allting idag och i helgen ändå att fungera trots att det just nu känns väldigt oklart och jag eventuellt kommer få jobba över flera timmar för att hinna med allting. 

Nu håller jag verkligen tummarna för en bättre eftermiddag där hästarna kan lugna ner sig lite och gärna visa lite respekt för mig. En har longerats och två till ska bli longerade nu efter lunch. Sen har jag inte så mycket kvar idag, förutom eftermiddags och kvällsfodring.

Direkt efter jobbet ska jag klippa mig och sen vidare till Pelle för att rida ut honom en sväng. Han gick riktigt bra igår så idag ska han verkligen bara få springa av sig i backarna, vilket han brukar tycka är superkul!

Ha en bra fredag så hörs vi igen ikväll när jag är hemma igen, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress