Josefin Nilsson

Mot jobbet
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv är jag trött men jag hoppas att det ska gå bra ändå.Om bara ett par minuter måste jag skynda mig iväg till jobbet men jag tänkte att jag skulle kika in här först och köra en snabb uppdatering. Exakt hur dagen på jobbet kommer att se ut har jag ingen aning om men det brukar lösa sig ändå så det hoppas jag att det gör även idag. Det jag vet är i alla fall att jag slutar vid 15 som vanligt.
 
Pelle ska sen joggas lite lätt i skogen idag efter gårdagens träning. Han var verkligen över alla förväntingar igår och kändes riktigt fräsch. Till en början var han superfin men mot slutet blev han lite väl taggad och stark, även om han fortfarande var fin. Vi tränade vidare på inridningen i galopp och de halterna vi gjorde i början av träningen var superfina medan de vi gjorde i slutet blev lite mer tvärstopp bakifrån. Nu vet jag i alla fall hur jag ska parera honom så det känns skönt!
 
Annars har jag en lugn torsdag framför mig, även om det blir en hel-dag i stallet. Hoppas att ni har en riktigt bra torsdag, kram!
 
 
Elin

Fin bild! Ha en härlig dag!!

Svar: Tack! Ha en bra dag du med! :)
Josefin Nilsson

Ebba Carlström

Jag är ledig idag men en helg med jobb ligger framför mig. Är inte så supertaggad men de måste göras :)

Svar: Ändå skönt att vara ledig en torsdag :) hoppas att det går bra på jobbet i helgen!
Josefin Nilsson

Tilda

Den header är helt fantastisk! <3

Svar: Åh tack så jättemycket! <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress