Josefin Nilsson

Life update
Hej!
 
Har ni haft en bra måndag? Själv har jag verkligen haft fullt upp hela dagen. Kom hem vid 18:40 och hade då bara varit hemma en snabb sväng för att äta och byta kläder mellan jobbet och Pelle. Men nu har jag hunnit få i mig lite kvällsmat och tagit en dusch och känner mig i allmänhet lite piggare och fräschare igen.
 
Dagens igår var som sagt inte någon superbra, men det hade kunnat gå så mycket värre med min bror än vad det gjorde. När vi pratade med dom när de var på akuten lät det som att det var mycket värre än vad det var. Vi fick liksom höra att han hade sår i hela ansiktet och var i allmänhet sönderskrapad överallt, men när vi kom hem insåg vi att det var ett sår i huvudet och sen massa mindre skrapsår och svullnader i övrigt. Men det var med den bilden jag skrev om igår som jag gick in på banan med.
 
Färdigpratat om gårdagen och skador. Jag har haft en bra måndag även om jag kände mig extremt trött när klockan ringde imorse. En del utav teamet, jag jobbar i, har påbörjat resan till tävlingarna i Italien under natten till idag, vilket medför att jag är "själv" i stallet med resten av hästarna. Nu är jag visserligen inte helt själv förrän på lördag då min chefs pappa bor på gården och åker iväg först imorgon. Hans fru som också rider och tävlar åker iväg på onsdag och sen har jag kvar praktikanten tills på fredag, så det är ju ändå lite skönt. Extra skönt är det med praktikanten nu i början eftersom jag både sparar tid och energi på att ha någon som hjälper mig. Och den där energin kommer jag behöva med tanke på att detta var första dagen av elva innan jag tar en dags ledighet.
 
 
Utöver jobbet så har jag ju min egna favorit, Pelle! Han fick idag ett lugnt jogging-pass i solskenet i skogen, fina ponny! Han var faktiskt riktigt mjuk och fina från början till slutet idag och då känns det såklart extra tråkigt att det blev som det blev på banan igår. Samtidigt är det skönt att känna att allting fungerar. Knäppa, knas-ponny!
 
Som ni antagligen har förstått vid det här laget kommer mitt liv vara fullsmockat med hästar de närmast två veckorna och uppdateringen kan mycket väl bli lidande av det. Men jag ska verkligen försöka uppdatera så mycket som möjligt, och varierat så länge tiden och energin räcker till. Så nu ska jag fokusera på att sova så att jag kommer upp igen imorgon, vi ses då, kram!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress