Josefin Nilsson

Kortslutning i tänkandet

Hej!


Hur är det med er idag? Själv känner jag mig riktigt trött och i allmänhet slut i kroppen. Jag hade en jättebra lördags kväll med släkten men det medförde också att jag bara hann sova lite mer än 5 timmar innan jag skulle upp och iväg till jobbet.

Allting här går i alla fall bra än så länge. Jag tog mig en riktigt spån-dusch nu imorse, mindre kul visserligen. Helt ärligt förstår jag inte det här, solen sken och det var helt vindstilla innan jag skulle börja hämta spån, hinner hämta en skottkärra och sen börjar det blåsa mer och mer. Och precis som alltid så trillade flera lite spån över mig i en hög... Men bortsett från att jag har spån överallt så går det superbra.

När jag slutar ska jag i vanlig ordning vidare till Pelle. Igår blev det kortslutning i mitt huvud när jag var hos honom, så jag trodde att släkten skulle komma om 1 timme när jag åkte dit när det egentligen var mer än 2 timmar. Så jag stressade på i stallet helt i onödan och stackars Pelle fick bara skritta 10 minuter i skogen. Men idag har jag ingen tid att passa så då kan det inte bli fel. Vi ska passa på att jogga/ trimma på banan och blanda lite programdelar med grundarbete hade jag tänkt. 

Annars är min plan verkligen bara att sova tidigt ikväll för jag behöver verkligen ladda upp med energi inför nästa vecka som är fylld med jobb och tävling med Pelle. Men nu måste jag fortsätta här, vi ses sen, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress